dieleythe-banner-vergroot

Zwerfkamp

Geplaatst op 15-08-2023  -  Categorie: Junioren  -  Auteur: Douwe Ruttenberg

Het zit er weer op! 

Begin deze zomer, toen de dagen nog lang waren en de zon volop scheen, vond het zwerfkamp weer plaats! 

 Dit jaar met een kleinere groep dan normaal kon het zwerfkamp dan na enige afwezigheid eindelijk weer plaats vinden, en wat hebben we genoten! Het was weer een prachtige tocht, beginnende in het pittoreske Weesp, via Utrecht, Gouda, Rotterdam, Delft naar ons tweede thuis op de Morsweg 148. Gedurende de week hebben de junioren materiaalpech, regen, vaargeulen en enorme sluizen weten te doorstaan, en zo de zonnestralen, zwempauzes, activiteiten, droppings en bonte avond des te meer verdiend! 

Met een jonge en onervaren groep was de leiding af en toe toch wat huiverig om der zelfstandigheid die het zwerfkamp zo uniek maakt aan de junioren toe te vertrouwen. Gedurende de week bewees iedereen echter dat ze geweldige roeiers of soms zelfs betere zwemmers waren maar vooral enorm gezellig, super enthousiast en verantwoordelijk genoeg om een week lang plezier te maken op het water!

Wij als leiding kijken met enorm veel blijdschap terug op een prachtige week, met vele hoogtepunten die ons nog lang bij zullen blijven. Graag zien wij dan de volgende jaren het enthousiasme voor dit unieke kamp weer toenemen! Immers, Die Leythe voor even, Zwerfkamp voor het leven! 

 Wij kijken uit naar volgend jaar!

 Groetjes, 

 Zwerfkamp Leiding ‘23

zwerfkamp-2023-leiding