voorbeld-paginahead

Aanmelden roeiers met ervaring

Wil je lid worden van die Leythe en heb je al roei-ervaring (voldoende om geen roei-instructie meer nodig te hebben), gebruik dan onderstaand formulier voor je aanmelding.

Het zij-instroomtraject is gericht op roeiers die recent (in de afgelopen 5 jaar) lid zijn geweest bij een andere roeivereniging. Dit kan zijn bij zowel een studenten- als een burgervereniging. Daarnaast is het bedoeld voor mensen die minimaal 2 jaar geroeid hebben in gladde boten. We hebben bij die Leythe aparte permissietrajecten voor boord en scull.

Om je roeivaardigheid aan te tonen, vragen we je om ‘voor te roeien’. We organiseren daarvoor meerdere momenten per jaar. Voorroeien doe je voor scullpermissies in een gladde skiff, voor boordroeien in onze C-tweezonder of evt. de tweezonder.

Heb je wel ruime roei-ervaring, maar is het al langer dan 5 jaar geleden, of twijfel je of je aan de eisen voldoet? Neem dan even contact op met de ROW-commissie (wor.[antispam].@dieleythe.nl).

Voor meer informatie over wat de eisen aan en mogelijkheden voor een zij-instromer zijn, zie het informatieboekje voor zij-instromers.

Herken je jezelf in het profiel van een zij-instromer, vul dan onderstaand formulier in om je bij Die Leythe aan te melden. Heb je nog vragen of wil je meer informatie neem dan contact op met wor.[antispam].@dieleythe.nl (mogelijkheden aansluiting bij ploegen) of sreieorneravre.[antispam].@dieleythe.nl (administratieve zaken, voorwaarden lidmaatschap e.d.).

Aanmelden ervaren roeier (zij-instromer)

Vink alle boottypes aan waarin je ervaring hebt. We gaan uit van gladde boten (geen B-boten of breder met uitwendige kielbalk). Onderaan het formulier kun je bij opmerkingen nog nadere toelichting geven over de intensiteit waarmee je hebt geroeid. Voor wie het even niet meer helder heeft; de nummers met een x zijn scull-nummers (dus 2 riemen per roeier), de overige zijn boordroei-nummers.

Privacy verklaring

Velden met * zijn verplicht.

 


Beveiligingscode Beveiligingscode