dieleythe-banner-vergroot

Winst op novembervieren voor DVA4* en HCL4*

Geplaatst op 10-11-2021  -  Categorie: [Zonder categorie]

Afgelopen zondag vond de Novembervieren plaats op de Amstel. Er was een grote Die Leythe afvaardiging - 3 wedstrijd ploegen (M164*, J164* en J184*) en 6 ROW ploegen (DVA4*, DVD4*, DVE4*, HCL4*, HCL4+ en HVE4*).

De DVA4* met Martine van Tol, Evelijn Platnenberg, Doris Maat en Josine Vrouwe (gestuurd door Bryan Koster van Njord) is 1e geworden. Daarnaast wist de HCL4* met Martijn Berkman, Luuk Reijmers, Twan Boot, Koen Keijzer en stuur Marika Bazelmans, na eerdere overwinningen dit najaar bij de Eemhead en de Asopos Najaars, nu het HCL4* te winnen. Gefeliciteerd! 

Beiden junioren jongens ploegen (zowel J164* als J184*) zijn geeindigd op een nette 2e plaats. De J164* met  Sam Yates, Leander Jansen, Florian Groenewegen (Nautilus) en Zeno van Rijn, gestuurd door Jamie Koet hebben zeker 4 ploegen ingehaald en moesten daardoor helaas extra meters afleggen. In een spannende race moesten zij alleen de favoriete combiploeg Hunze/ARC/Wetterwille - die direct achter hen startte - voor laten gaan. De J184* met Albert Segers, Philo Geerlings, James Graham, Beer Florijn en stuur Jette Sannen heeft ook een zeer nette race gevaren en kwamen helaas een kleine 1.5 seconde tekort voor de winst. 

Ook een vermelding voor Bente Wassenaar, die de M184* van de Hunze naar een overwinning heeft gestuurd.