dieleythe-banner-vergroot

Onderlinge: schrijf je (ploeg) vanaf 1 augustus in!

Geplaatst op 28-08-2022  -  Categorie: Recreatieroeien  -  Auteur: Marieke van den Bosch

Op zaterdag 24 september is de Onderlinge! De jaarlijkse onderlingewedstrijden voor ervaren roeiers, jeugd, maar ook voor degenen die nog in de instructie zitten. Heb jij al een ploeg samengesteld? Of roei je liever solo? Van 1 augustus tot en met 17 september kun je je per nummer inschrijven via deze pagina (jeugd via de coaches). Geef ook aan of je van een lunch gebruik wilt maken. 

Je kunt je inschrijven voor de volgende heats. Let op: voor iedere heat, schrijf je je afzonderlijk in!

·       Skiff Jeugd, Junioren, Senioren

·       2X Jeugd, Junioren, Senioren, Familie

·       4X+ Junioren of Senioren

·       C4X+ Instructie

·       8+ Instap

·       Wherry race

Wil je je voor meerdere nummers inschrijven? Dat kan! De organisatie houdt daar bij het maken van het wedstrijdschema zoveel mogelijk rekening mee. Maar... mocht dit op logistieke onmogelijkheden stuiten, bepaalt de Onderlingecommissie welke race voor jou afvalt... 

img-20210925-wa0031Natuurlijk strijden Njord en Die Leythe om de Koperen Pot en Ploert. De dag eindigen we met het Koningsnummer: de wherryrace! Tijdens de borrel reiken we de prijzen uit - óók voor de mooiste outfit! -, kun je ook eens op een supboard je evenwicht testen, en gaan we soepeltjes over naar een feest voor alle leden. Overdag is de kledingcommissie aanwezig en kun je nieuwe én tweedehands roeikleding kopen.

Op maandag 19 september maken we het wedstrijdschema bekend.

We kunnen op deze dag wel wat hulp gebruiken: ben je die dag een paar uur beschikbaar? Fijn! Laat het weten via egnilredno.[antispam].@dieleythe.nl
En... ook onervaren vrijwilligers zijn van harte welkom: een heel leuke manier om de vereniging én andere leden te leren kennen! EHBO'ers roepen we in het bijzonder op zich te melden.
20210925-130245