dieleythe-banner-vergroot

Olympische spelen update 27 juli

Geplaatst op 27-07-2021  -  Categorie: Wedstrijdroeien  -  Auteur: Talitha

Komende nacht, (van dinsdag op woensdag ) is het zover… Karolien Florijn roeit dan in de olympische finale om 02.50uur. Het is helaas niet duidelijk of het op NPO1 of op eurosport wordt uitgezonden. Zet vooral je wekker. Hoe bijzonder is het dat een lid van Die leythe in een finale van de olympische spelen roeit, dat maak je maar heel zelden mee!!

Vanaf 2.18uur zijn er finales met nederlandse roeiers/sters met in het bijzonder om 2.30uur de M2x met Stef Broenink van Njord en om 3.50 de D4x met Nicole Beukers van Njord en voorheen Die Leythe.

Houd vooral ook NLroei of worldrowing in de gaten voor de actuele tijden. Door de weersomstandigheden kan het altijd nog veranderen….

Helaas zit Finn nog steeds in quarantaine, maar houd zich dapper staande. Hij heeft een mooie vlog gemaakt voor RTL

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/video/video/5244457/besmette-roeier-florijn-filmt-zijn-quarantainehotel-havermout-zonder

Als hij stopt met roeien kan hij altijd nog een carrière als youtuber beginnen.

Heb je een leuk berichtje, spelletje of wat dan ook voor Finn, stuur het naar voorzitter@dieleythe.nl dan stuur ik het ongecensureerd door. Laten we hem met z’n allen door die taaie dagen heen helpen.

Asopos de Vliet en Njord hebben initiatief genomen extra aandacht te besteden aan de olympische spelen. Naast de uitzending bij Sleutelstad, hebben ze een scherm geregeld dat staat nabij de Jumbo bij het station. Hier staat de medaillespiegel op, maar ook lokale berichten om aandacht te besteden aan de Leidse topsporters.

Het bestuur