dieleythe-banner-vergroot

Huldiging van Wk medaillewinnaars en coupe de la Jeunesse medaille winnaar

Geplaatst op 24-11-2023  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: Talitha van Haasteren

Hoe leuk is het als je een medaille wint op de Korte vliet wedstrijden en je medaille krijgt omgehangen door een wereldkampioen?! Dat maakte de medaille winnaars van de korte vliet wedstrijden mee.
Daarna stonden de WK medaille winnaars zelf in het middelpunt van de belangstelling
Ruim honderd mensen waren aanwezig om deze bijzondere gebeurtenis mee te maken.
Nog nooit in de bijna 110jarig bestaan van de vereniging zijn er 4 medailles op 1 WK gewonnen.
Gert Jan van Doorn won zilver in de 8+, Finn Florijn won goud in de 4x-, Karolien Florijn won goud in de skiff. Jan Klerks coachte para roeier Corné de Koning naar de gouden plak.
Met trots hebben wij ze gehuldigd en getoast met natuurlijk een oranje alcohol vrije aperol.
Zeno van Rijn werd ook in het zonnetje gezet omdat hij een bronzen medaille in de 4- heeft gewonnen op de coupe de la Jeunesse.
Het was een ontzettend gezellige middag en zo fijn om dit met zoveel leden te vieren.
Fleur Spijker heeft namens de gemeente ook gesproken. zondag. Zij was zich ook terdege bewust wat een bijzondere prestaties dit zijn. Zij was meer dan bereid dit te doen op haar vrije zondag. Sleutelstad was ook aanwezig en heeft de hoofdrolspelers ook geïnterviewd