dieleythe-banner-vergroot

Botenschoonmaakactie: Schone Boten Roeien Fijner!

Geplaatst op 24-08-2021  -  Categorie: Materiaal  -  Auteur: materiaal

Op Die Leythe hebben we ongeveer 100 boten: wedstrijdboten, permissieboten en instructieboten. De materiaalcommissie doet het technisch onderhoud. De leden zelf zorgen ervoor dat de boten schoon zijn.

Naast de snelle schoonmaak na een vaart of het herstellen van schade, is ook een jaarlijkse schoonmaak van de boten nodig: het ontdoen van kalkaanslag en andere viezigheid, en het in de was zetten. 

De botenschoonmaak gaan we structureel aanpakken. We beginnen met de instructieboten. Daarvoor benaderen we de leden die in de instructie zitten. Op een later moment doen we een beroep  op de andere leden voor de overige boten, met uitzondering van de wedstrijdroeiers en de jeugdleden, want die onderhouden hun eigen boten.

Alle instructieleden kunnen zich vanaf nu aanmelden voor een schoonmaaksessie van 2 uur via het ledendeel van de website. Log in op  mijn.dieleythe.nl en ga naar Materiaal > botenschoonmaakrooster.

Inschrijving vindt plaats door een nog open vakje aan te vinken bij de datum naar keuze in augustus of september en vervolgens beneden op de pagina voor ‘opslaan’ te kiezen.

Heb je vragen, mail naar: maetnaelc.[antispam].@dieleythe.nl