dieleythe-banner-vergroot

Lidmanschap

Die Leythe is een open, laagdrempelige sportvereniging, die zich ten doel stelt om iedereen die daarvoor gemotiveerd is goed te leren roeien en vervolgens de roeisport in wedstrijdverband of recreatief optimaal te laten beoefenen.

Het lidmaatschap van Die Leythe staat open voor iedereen van 9 jaar en ouder.

Roeien is een technische sport en daarom wordt veel tijd geïnvesteerd in de instructie van beginnende roeiers. Roeiers hebben de keuze roeien als wedstrijdsport te beoefenen – dat is mogelijk voor alle leeftijdscategorieën – of meer recreatief, waarbij ook mengvormen mogelijk zijn.

Die Leythe investeert in de leden door het verzorgen van uitgebreide instructie. Omgekeerd verwacht Die Leythe van haar leden, dat zij zich inzetten voor de vereniging, want de vereniging draait geheel op de vrijwillige inzet van haar leden.

Het aanvangsmoment van het lidmaatschap wordt bepaald door de beschikbare capaciteit in de instructie, die voor jeugd- en junioren in principe in twee perioden van het jaar van start gaat: het voorjaar (april) en het najaar (september/oktober). Voor volwassenen zonder roei-ervaring geldt dat deze alleen in het voorjaar (maart of april) lid kunnen worden. Voor aankomende leden met roei-ervaring geldt een meer flexibele instroom.

Op de pagina ‘Lid worden‘ vind je meer informatie aan over aanmelden en het begin van het lidmaatschap.

Lid worden in 4 stappen

1. Meld je vrijblijvend aan als

  • Beginnende roeier (18 jaar en ouder)
  • Ervaren roeier (zij-instromer)
  • Juniorlid (15 t/m18 jaar)
  • Jeugdlid (9 t/m 14 jaar)

2. Wij nemen contact met je op

We willen zo goed mogelijk inschatten wat voor jou de beste mogelijkheden zijn.

3. Schrijf je in als lid


Je ontvangt van ons een link naar het online inschrijfformulier. Dit formulier is veel uitgebreider dan het aanmeldformulier: we hebben wat meer informatie nodig om je goed te kunnen inschrijven. Je verklaart je te onderwerpen aan de bepalingen van onze statuten en ons huishoudelijk reglement en accepteert dat wij jouw persoonsgegevens verwerken conform onze privacyverklaring.

4. Wij sturen een bevestiging met betaalverzoek


Je ontvangt van ons binnen enkele dagen een bevestiging met betaalverzoek én de inloggegevens voor het besloten deel van de website. Dit deel is alleen toegankelijk voor leden.


Heb je nog vragen of heb je na 7 dagen nog géén bevestigingsmail ontvangen, stuur dan even een mail naar nedelewuein.[antispam].@dieleythe.nl.

Activiteiten voor nieuwe leden

2024 Activiteit
mei
27 mei
maandag
19:00 tot
21:30
Oars en sculling cursus
Die Leythe
juni
2 juni
zondag (deel 2 / 4)
10:00 tot
11:30
Voorroeien Zij-instromers
vlot
9 juni
zondag
09:30 tot
11:30
Voorroeien Scull 1 & 2
vlot
juli
7 juli
zondag
08:00 tot
09:30
Voorroeien Scull 3 en Oars 3
vlot
7 juli
zondag
09:30 tot
11:30
Voorroeien Scull 1 & 2
vlot