dieleythe-banner-vergroot

Botenschoonmaak

Het zou goed zijn als elke boot 2 keer per jaar een schoonmaakbeurt krijgt. Niet alleen ziet dat er fijner uit, maar het is ook beter voor het behoud van de boot. Dat lukt alleen als we dat met elkaar doen. Binnen 1,5 a 2 uur kan je een boot weer schoon van aanslag krijgen en blinkend in de was zetten. Lees hier wat jij kunt doen.

In de zomerperiode kun je je aanmelden om te helpen via het rooster botenschoonmaak. Wij hebben verschillende tijdstippen voor instructie-leden en niet-instructieleden.
De instructieleden maken de instructieboten schoon, de niet-instructieleden de permissieboten.

Op verschillende momenten in de zomerperiode zetten wij roosters klaar waar je je op in kunt schrijven. Hou de nieuwsbrief in de gaten, daar kondigen we de nieuwe schoonmaakroosters aan.

Je kunt je individueel inschrijven of met een groepje. Dat laatste bijvoorbeeld als je de boot wilt schoonmaken waar je vaak in roeit.

Individueel:
- Zit je in de instructie?  Meld je aan in het rooster voor instructieleden.
- Zit je niet in de instructie Meld je aan in het rooster voor niet-instructieleden

Met een groep(je)
Een groepslid neemt contact op met het Cleanteam

 Heb je al genoeg ervaring opgedaan met boten schoonmaak?
Dan kun je zelf natuurlijk aan de slag. Neem contact op met het Cleanteam over de boot die je wil schoonmaken en waar je de schoonmaak materialen kunt schoonmaken.
Zet na de schoonmaak op het formulier dat bij de materialen hangt:  je naam, welke boot je hebt schoongemaakt en de eventuele schade die je hebt gezien.

Poetsinstructie
Hierin staat uitgelegd welke stappen je doorloopt om een boot schoon te maken. 

Cleanteam
Wij, Els Cramwinckel en Ilse Schenk, zoeken nog 1 a 2 mensen die het Cleanteam willen versterken door af en toe een schoonmaak te begeleiden. Iets voor jou? Mail je ons dan?

 

Het Cleanteam – maetnaelc.[antispam].@dieleythe.nl