voorbeld-paginahead

Verslag Jeugdergometer wedstrijden Michiel de Ruyter

Geplaatst op 28-01-2018  -  Categorie: Jeugd  -  Auteur: thomas Roes

Afgelopen zaterdag was het weer zover. Bij Michiel de Ruyter in Uithoorn was de clubzaal verbouwd en was een strijd-arena ingericht met 10 ergometers. Ook dit keer weer goede resultaten. In het grote M14 veld (23 deelnemers) een overwinning voor Rosemary Jansen en een derde plek voor Lieve Metzlar, die daarmee Lara Kleijwegt, nog tweede bij de Laak, met 0,4 seconden van het podium af hield.
In J14 moesten Max Waterreus en Albert Segers met een dergelijk verschil net het podium missen en een veld van 31 deelnemers. Een 4e en 5e plek dus toch ook helemaal niet slecht.
In J16 weer een overwinning voor Stefano Manieri (bij de Laak nog 5e), en in de M18 een “één – tweetje”, Esther Menken en Anna de Bever goud en zilver, een herhaling van de de Laak.

En als bonus wist Rosemay Jansen met haar ploeggenoten de M14 estafette ook nog een royaal te winnen.

Als kers op de taart, wist die Leythe wederom het verenigingsklassement te winnen,

De complete uitslag is te vinden op www.jeugdergometerwedstrijden.nl

Kortom, het was weer een gezellige drukte, spannende wedstrijden, zeker aan de top zijn de verschillen vaak klein. Over twee weken wordt deze cyclus afgesloten bij de Eem. Daar gaan we allen weer heen. Komende twee weken wordt er vast weer hard getraind om deze veelal podiumplekken vast te houden of te veroveren.