dieleythe-banner-vergroot

Zeeroeien clinic

zondag 18 juni 2023

 
Vervolgdata
zondag 25 juni 2023
Tijd
09:30 tot 14:30 uur
Locatie
Strand Katwijk - Skuytevaert
 

In de afgelopen jaren hebben we geconstateerd dat het omgaan met en roeien op zee enige ervaring vergt. Dit weerhoudt sommigen ervan om te gaan zeeroeien. Dat is jammer, want je mist dan een prachtige ervaring om op zee te roeien en wellicht zeehondjes te zien. Daarom hebben we iets veranderd in de organisatie van het zeeroeien.

Vrijwel elke week zal een ervaren lid van één van onze verenigingen aanwezig zijn om het te water laten van de boot en het roeien op zee te begeleiden. Deze leden zijn:

Kai Fischer (Rijnland):                                  liam.[antispam].@fischerkai.net

Martin Langbroek (Rijnland):                     4ygnalm.[antispam].@gmail.com

Jochem van der Malen (Die Leythe):       mdvmehcoj.[antispam].@proton.me

Job Dresden  (Rijnland):                              nedserd.boj.[antispam].@gmail.com

 

Er functioneert al een Sportsplanner Zeeroeien Kaiman. Wanneer je wilt deelnemen aan één of meer van deze clinics, moet je je opgeven bij Annet van der Helm (Die Leythe) via latsaoc.[antispam].@dieleythe.nl , Willem van Leeuwen (Skuytevaert) of Job Dresden (Rijnland). Je wordt dan op de Sportsplanner geplaatst en kan je aangeven wanneer je wilt komen (door je op groen te zetten). Geef hierbij (via de memo-mogelijkheid) ook je telefoonnummer op. De weersomstandigheden kunnen immers zodanig zijn dat het roeien niet door kan gaan.

 

Wanneer de data je niet uitkomen en je met een groepje van 4 personen bent, kan je altijd contact met één van ons opnemen om te kijken of er een afspraak op een ander tijdstip gemaakt kan worden. Kai beschikt over een zeetwee die hij ook op het strand bij Skuytevaert zal leggen. Met hem kan dus zelfs een bilaterale afspraak gemaakt worden!